dijous, 21 de maig del 2015

LLIBRETA D'ESTIU

     Arriba l'estiu i ens vénen ganes de prendre el sol... Segur que trobarem un moment per anotar els nostres pensaments i reflexions a la nostra llibreta especial. Em vaig inspirar amb aquest paper ple d'ulleres de sol, amb fons blanc i una textura fantàstica.  A la portada només una presentació destacada amb brads platejats simulant uns petits claus i uns brillantets del mateix to de cada ullera (blau, vermell i perles). L'enquadernació és molt senzilla: fil bicolor amb el mateix to del llom. La tanca és un brad amb missatge de color groc on es lliga un altre fil bicolor groc.
A la pàgina interior de la contraportada hi trobem una targeta vintage marinera i un sobre amb solapa d'imant que juga amb les dues cares del paper escollir: les ulleres i l'estampat geomètric. Els washi tapes ens ajudaran a fer uns separadors per a diferenciar espais dins la llibreta. 
A l'interior de la contraportada hi ha una butxaca amb profunditat on podem col.locar una llibreta senzilla, feta de fulls de paper de color. Amb un segell i tinta del color predominant hi estampem Bons moments; washi tapeuns clips i unes flors de roba fan el complement. Seguim amb l'enquadernació senzilla amb cordó bicolor. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada